Rolunk Fejlec

Azon gondolkozol, hogy eddig vajon miért nem hallottál rólunk?

Ez azért lehet, mert Webáruházunkat a 2020-as COVID-19 vírus idején indítottuk, amikor a korlátozások hatására a Fóti boltunkat ideiglenesen be kellett zárnunk. Mondjuk a történetünk ettől egy kicsit régebbre nyúlik vissza, de ha érdekelnek a részletek, akkor bátran olvass tovább:

A Stylfa még a kilencvenes évek közepén (1996) jött létre családi vállalkozásként (egyébként a mai napig az is maradt, már a második generációnál tartunk), mely elsősorban a prémium bútorok gyártására fókuszálva indult (név eredete: stílusos fa). Ebből adódóan kifejezetten érzékenyek vagyunk a jó minőségű alapanyagokra és ezt a látásmódot a Stylfa Méteráru is magában hordozza! Amennyiben a bútoripari történetünkre / termékeinkre vagy kíváncsi, kattints ide.

A Stylfa Méteráru létrejöttének a gondolata 2008 őszén fogalmazódott meg bennünk (kicsit ironikus hogy a válság idején, nem?) amikor rájöttünk hogy Fót környékén hiába szeretnénk pamutvásznat venni, ez sajnos nem fog összejönni.. Ekkor jött az ötlet,  hogy itt az idő hogy kiszélesítsük a kínálatunkat, hiszen a bútorkárpitok mellett a függönyök, sötétítők és különböző textilek is el fognak férni.

Végül a vállalkozásunk két irányzata gyorsan kinőtte a közös teret (mégsem fértek el egymás mellett), így a bútorgyártást (és a kiállítótermet) az eredeti néven (Stylfa Bútor) átköltöztettük Budapestre, Fóton pedig teljes mértékben berendezkedtünk a különböző méteráruk és kiegészítőik forgalmazására (Stylfa Méteráru).

Az online kereskedelem terén már van némi tapasztalatunk, hiszen bútorkárpitokat már a kétezres évek eleje óta értékesítünk az interneten keresztül, illetve ha képfüggesztő sínekre volt már szükséged, valószínűleg azt is tőlünk szerezted be (Képakasztó.hu). Szóval lehet hogy a Méteráru Webáruházak között még újaknak számítunk, de nem kell félned tőlünk, hiszen a Stylfa család minden tagja arra vár, hogy segítsen kiválasztani a számodra tökéletes anyagot, ráadásul földhözragadt árakon. 🙂